Воблер – JSR05-RDT – RAPALA

410 ден

ДЛАБИНА НА ПОТОПУВАЊЕ ОД 1,8м ДО 3,9м

ДОЛЖИНА 5cm

ТЕЖИНА 8 gr

ТРОКУКИ ДВЕ ГОЛЕМИНИ 6  & 7