Воблер – MFR03-RT – RAPALA

440 ден

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 0,9м ДО 1,8м

ДОЛЖИНА  3cm

ТЕЖИНА 4gr

ТРОКУКИ ДВЕ СО ГОЛЕМИНА БР 12