Воблер – SDRSD09 IMP – RAPALA

590 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк – Рапала

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 1,5М ДО 1,8М

ДОЛЖИНА 9 CM

ТЕЖИНА 12 GR

ТРОКУКИ ДВЕ VMC  СО ГОЛЕМИНА ОД БР 6