Воблер – SSR07 FP – RAPALA

480 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк Рапала

 

 

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ 1,2м ДО 1,8м

ДОЛЖИНА 7cm

ТЕЖИНА 7gr

ТРОКУКИ  ДВЕ  ГОЛЕМИНА БР 5