Воблер – ULS04- FT – RAPALA

400 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк – Рапала

 

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 1,2м ДО 1,5м

ДОЛЖИНА 4cm

ТЕЖИНА  3гр

ТРОКУКИ VMC ДВЕ ГОЛЕМИНА БР 10