Воблер – XRCD05 AYU – RAPALA

600 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк – Рапала

 

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 0,6м ДО 1,2м

ДОЛЖИНА 5 cm

ТЕЖИНА 4gr

ТРОКУКИ ДВЕ VMC СО ГОЛЕМИНА БР 10