Воблери – CD09-B – RAPALA

500 ден

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 2,1м ДО 3,0м

ДОЛЖИНА 9cm

ТЕЖИНА 12gr

ТРОКУКИ ДВЕ СО ГОЛЕМИНА ОД БР 5