Wellness Australian Birds – Padovan

240 ден

Храна со житарки, семиња, овошје, јајца, масти и масла за Австралиски средни папагали (нимфа, розела) со висок квалитет од програмата на Wellness.

Пакување од 850 грама.

SKU: 0675 Категории ,