Wellness budgies Велнес храна за папагали 0672 Padovan

275 ден

Храна со житарки, чиа семе, школки, овошје, јајца, масти и масла за тигрици, со висок квалитет од програмата Wellness.

Пакување од 1 килограм.

SKU: 0672 Категории ,