Wellness pate for small birds – Padovan

195 ден

Комплетна храна за мали птици со висок квалитет, богата со витамини и минерали, од програмата на Wellness. Особено е важно да се дава од оваа храна во времето на парење, или пак кога птиците се под стрес.

Пакување од 600 грама.

SKU: 0678 Категории ,