Welsi Gran храна за риби 100ml/65g – Tropical

160 ден

Храна во форма на гранули за риби кои што се хранат на самото дно. Богата со состојки од растително и животинско потекло, ги задоволува сите хранливи потреби на рибите и го подобрува нивниот раст и развој.

Пакување од  100мл/65гр.

SKU: 60463 Категории ,

Гранулите WELSI GRAN се храна со повеќе состојки за секојдневно хранење на сештојади и месојади риби, кои се хранат на дното, како што се Коридора, сом и чистачи и др.

WELSI GRAN содржи совршено избалансирани состојки од растително и животинско потекло, кои ги задоволуваат сите нутритивни потреби на рибите, го подобруваат нивниот раст и развој. Внимателно избраните витамини и елементи во трагови обезбедуваат одлична состојба на рибите и го зголемуваат нивниот имунитет.