ХАЏИСКИ ДООЕЛ Куманово

Shop

Испорака

Испораката на производите се врши од страна на курирска служба, на адресата која сте ја внеле при процесот на нарачка.

Од како е направена нарачката, следниот ден се обработува и подготвува. Од како ке биде спакувана, Ние ја потвдуваме телефонски пред да биде испорачана. Без последна потврда, нарачката не се испраќа!

Испораката е бесплатна за износ од НАД 2000денари. За нарачки направени ПОД 2000денари цената на испораката е согласно тековниот ценовник на курирска служба.

Сите пратки се испорачуваат од еден до четири работни дена.

Сите нарачки направени во петок навечер, сабота, недела или државни празници се обработуваат на првиот работен ден потоа.

За сите дополнителни информации може да не контактирате по телефон или e-mail.