ХАЏИСКИ ДООЕЛ Куманово

Shop

За нас

За нас

Мини Зоо е специјализирана продавница за храна и опрема за домашни миленици и риболовна опрема, основана во 2003 година.

Цел:

Нашата цел е да се внесе радост во животот на сите Ваши миленици, и да се задоволат потребите на сите рекреативни и спортски риболовци.

Идејата и желбата да се понудат на пазарот нови, иновативни и модерни производи за Вашите миленици, не доведе до тоа што сме денес.

Континуирано го следиме пазарот за развој на риболовна опрема и согласно тоа постојано се залагаме во зголемување на асортиманот со нови производи.

Мисија

Мисија на нашиот тим е да ги задоволиме сите потрошувачи преку професионална услуга со помош на квалитетни поризводи од широк асортиман и поволни цени.

Нашите Брендови

Нашата компанија Хаџиски ДООЕЛ е ексклузивен застапник и дистрибутер на повеќе познати Европски и Светски брендови, Padovan, Sanicat, Tropical, Atman, Flexi, Beeztees, MPS, Dam, Rapala, Mepps, Milo, Shimano и други.