КОНЕЦ за РИБОЛОВ DINO DYNAMIC 150m MIKADO

150 ден 135 ден
-10%
Clear
SKU: Не е достапно Категории ,
БРОЈ

0,10, 0.12, 0.14, 0.16, 0.18, 0.20, 0.22, 0.24

Clear