Аквариум BGT-30 – Atman (црна боја)

4800 ден
Clear
SKU: 169059 Категории ,

Фабрички аквариум полукружен со вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела или црна боја.

Големина – 16L

Дименизии – 30.4 х 23 х 29cm

LED осветлување –  CX-SP (5.6W/100-240V)

Вграден филтер – SP-200 ( 200L/h)

Боја

Црна, Бела

Clear