Аквариум црн 80L AR-F510-Atman

8600 ден

Аквариум AR-F510 со димензии 51x34x46cm.

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

SKU: 169002 Категории ,