Аквариум црн AR-F380 -Atman

4500 ден

Аквариум AR-F380 со димензии 38x25x39cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

SKU: 169001 Категории ,