Аквариум црн – AR-F980 -Atman

21000 ден

Аквариум AR-F980 со димензии 100x47x50cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

SKU: 169038 Категории ,