Аквариум RGT 40 – (бел сет, ATMAN)

3650 ден Original price was: 3650 ден.3285 денCurrent price is: 3285 ден.
-10%

Фабрички аквариум со полукружен агол.

Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела или црна боја.

Големина – 18L

Дименизии – 40.4 х 18.4 х 26cm

LED осветлување –  CX-MD (6.2W/100-240V)

Вграден филтер – SP-200 ( 200L/h)

SKU: 169058 Категории ,

Фабрички аквариум со полукружен агол.

Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела или црна боја.

Големина – 18L

Дименизии – 40.4 х 18.4 х 26cm

LED осветлување –  CX-MD (6.2W/100-240V)

Вграден филтер – SP-200 ( 200L/h)

3650 ден Original price was: 3650 ден.3285 денCurrent price is: 3285 ден.