Аквариум RS 320EL – 20L

2250 ден

Фабрички аквариум 20L, со вградено осветлување LED-2,5W и вграден филтер.

Димензии: 32.5 x 22 x 35 cm.

Го има во две бои, црна и бела.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха