Аквариум RS-380EL – 28L

3400 ден

Фабрички аквариум 28L, со вградено осветлување LED-4W и вграден филтер.

Димензии: 38.5 x 25,5 x 28 cm.

Го има во две бои, црна и бела.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха