Аквариум RS-500EL – 70L

4000 ден

Фабрички аквариум 70L, со вградено осветлување LED-5W и вграден филтер.

Димензии: 50,5 x 30,5 x 49 cm.

Го има во две бои, црна и бела.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха