Аквариум RS-600EL – 82L

6730 ден

Фабрички слатководен аквариум 82L, со вградено осветлување LED-5W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 60,5 x 36,5 x 54 cm.

Го има во црна боја.

нема на залиха

Нема на залиха

Компактен и лесен за чистење и одржување, аквариумот RS 600EL совршено би се вклопил во секоја просторија. Неговите заоблени рабови му даваат на моделот елегантен изглед и придонесуваат за подобра видливост. Неговиот капак е опремен со механизам за отворање практичен за употреба кој овозможува лесен пристап за сервисирање, хранење како и вградено LED осветлување од 5W. Има копче за непречено прилагодување на светлото. Аквариумот може да се користи само за слатководни риби.

Декорациите не се вклучени.

Спецификации:

Шифра на аквариум: RS5600EL
Тип на аквариум: слатководен
Волумен во литри: 82l
Димензии ( l/w/h ) : 60/36/56 sm.
Грејач: нема
Филтер: Горен филтер систем
Осветлување: 1x5W LED

Нема на залиха