Bathing sand – Padovan

300 ден

Песок за капење на чинчили. Чинлилите имаат потреба од дневни песочни бањи, со цел да го задржат нивното палто меко, густо и без нечистотии. Овој специјален песок со своите зрна, навлегува во кожата без да ги оштети влакната, и на тој начин ја апсорбира вишокот на влага и маснотии кои што се формираат.

Пакување од 2 литри.

SKU: 0445 Категории ,