Четка 2 во 1 – Pawise

250 ден

Груминг четка за капење на Вашиот миленик. Лесна за ракување особено за шампонирањето.

Димензија од 11.5cm.

Clear

Четка за капење 2 во 1. Мека четка за капење 2-во-1, служи за капење и масажа на миленици при шампонирањето.

Ова алатка е специјално дизајнирана за полесна употреба на вас и вашето шепасто милениче.

Не оставајте ја оваа алатка во близина на домашно милениче и/или дете без надзор. Пред да ја користите алатката, проверете ги раните на вашето домашно милениче, модринки или состојба на кожата, која може да биде скриена од влакната.

Доколку се чини дека вашето домашно милениче има некоја од овие состојби, побарајте третман од ветеринар пред да користите какви било алатки за негување. Да се чува подалеку од дофат на деца без надзор. Наменет само за употреба во домашни миленици.

Боја

Сина, Розе, Зелена

Clear