Cichlid Gran храна за циклиди 100ml/55g – Tropical

200 ден

CICHLID GRAN е храна за циклиди за подобрување на бојата во форма на гранули, кои тонат со висока содржина на протеини.

Пакување од 100мл/55гр.

SKU: 60453 Категории ,

CICHLID GRAN е храна за циклиди за подобрување на бојата во форма на гранули, кои тонат со висока содржина на протеини. Неговата богата формула ги задоволува сите нутритивни потреби на сештојади и месојадни циклиди, вклучувајќи и многу видови циклиди од Малави.

Може да се користи секојдневно како основна храна, дополнета со друга  храна за подобрување на бојата, по потреба.Бета-глукан и стабилизиран витамин Ц го подобруваат имунолошкиот систем на рибите и ја зголемуваат нивната способност да се борат со патогени микроорганизми. Природниот астаксантин кој го има во гранулите, обезбедува светла, интензивна боја на рибите.

Редовното хранење со CICHLID GRAN, кое се карактеризира со широк спектар на хранливи материи, гарантира одлично здравје и состојба на рибата, како и убаво јасно обојување.