DeliVit Vitalita & Salute 20kg – Храна за мачки

1980 ден

Сува храна за мачки со месо и житарки.

Состав: житарки, месо и месни производи, производи од растително потекло, масла и масти, протеини од растително потекло, риба и производи од риба, минерали и витамини.

Аналитички состав: Сурови протеини 30%, масла и масти 10%, сурови влакна 2%, сурова пепел 8,5%, влага 12%.

Пакување од 20 килограми.