Фурелиминатор – Beeztees

810 ден

Фурелиминатор за куче или маче, со димензија 15,5 x 8,5 x 4,5 cm.

Beeztees Trim Rake фурелиминатор кој лесно го отстранува мртвото влакно и подвлакното. Со редовно чешлање на вашето куче (максимум еднаш неделно) со овој фурелиминатор, митарњето се намалува на минмум. Погрижете се секогаш да четкате во насока на раст на косата.

Погодно за раси на кучиња со кратка и долга коса

Димензии: 15,5 x 8,5 x 4,5 cm