Кафез за хрчак 45x27x26cm – MPS

1450 ден

Кафез за хрчак, глувче, гербили или други мали глодари.

Во кафезот има хранилка, куќарка, вртелешка, поилка, тунел и скалички.

Димензија cm 45x27x26h

SKU: 20106011 Категории ,