Канистер – AT 3335 S – Аtman

3500 ден

Надворешен филтер за аквариуми до 150 литри. Проток на вода 600 литри на час. Моќност 15 вати. Димензии 28х19х19цм. Две прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.