Канистер AT-3337S (ATMAN)

5000 ден Original price was: 5000 ден.4500 денCurrent price is: 4500 ден.
-10%

Надворешен филтер за аквариуми AT-3337S. Проток на вода 1500 литри на час. Моќност 18 вати. Димензии 32х23х38цм. Две прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.

5000 ден Original price was: 5000 ден.4500 денCurrent price is: 4500 ден.