Krispys Fish Грицки за куче 0365 Padovan (400 gr)

180 ден

Вкусни и хранливи бисквити во форма на коски, со вкус на риба кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.

SKU: 0365 Категории ,