Лежалка за миленици Гена

320 ден1100 ден

Лежалка за миленици, перниче.

Се користи како посебна лежалка или како перниче во пластична пвц лежалка. Moже да се пере на 30 степени.

Clear
Големина

1, 2, 3, 4, 5

Боја

црвена-цвет, сина-геометриска

320 ден1100 ден
Clear