Машинка за риболов REDVOLUTION 4000 -MILO

5600 ден

ШПУЛНА АЛУМИНИУМСКА

ЛАГЕРИ :9

ТЕЖИНА ;281 гр

0,16/300м  0,18/200м

5,1 : 1