Panico rosso in spiga (Бар клас црвен 1кг) – 0773 – Padovan

250 ден

Црвено семе од просо, богато со јаглени хидрати (58%) и малку маснотии (4%), е многу сакано од страна на птици кои јадат семе.

Пакување од 1 килограм.

нема на залиха

Нема на залиха