Пумпа фонтана AT-106 -Atman

2600 ден

Ат-106 е потопна пумпа која има проток од 4000 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.

220-240V/50Hz

Hmax   4m

Qmax  4000L/h

85W