Пумпа фонтана AT-203 -Atman

1300 ден Original price was: 1300 ден.1170 денCurrent price is: 1170 ден.
-10%

Ат-203 е потопна пумпа која има реален проток од 2000 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.

SKU: 169065 Категории ,

220-240V/50Hz

38W

Hmax 2m

Qmax 2000L/h

1300 ден Original price was: 1300 ден.1170 денCurrent price is: 1170 ден.