Риболовен Прибор – 917000361 – CARPSPIRIT

130 ден

КОЦКИ ОД ПЕНА .

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ПЛОВНИ КОЦКИ ОД ПЕНА ЗА ПОДИГАЊЕ НА РАЗНИ  МАМЦИ ,

ЛЕСНО СЕ СЕЧАТ ВО ПОСАКУВАНИ ДИМЕНЗИИ СО НОЖИЦИ.