РИБОЛОВЕН СТАП 70692 DAM Madcat Black Spin 2,70m 40-150g

3750 ден

ДОЛЖИНА  2,7 m

ТРАНСПОРТНА ДОЛЖИНА  140 cm

ДВОДЕЛНА

ТЕЖИНА 350 gr

АКЦИЈА 40-150 gr