Rolling Treats Fruits – Padovan

120 ден

Соленки во форма на тркало со страст овошје, се даваат како додаток во исхраната на глодарите. Идеално за глодари кои што сакаат да грицкаат.

Пакување од 68 грами.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха