Stix Herbs Cocorite ed Esotici – Padovan

100 ден

Стапчиња со семе од зеленчук за тигрици и мали егзотични папагали, се даваат како додаток во исхраната.

Пакување од 80 грама.

SKU: 0414 Категории ,