Трева за мачки – 0358 – Padovan

140 ден

Трава за одгледување во домовите. Мачките сакаат да јадат одредени свежи треви кои помагаат во подобро функционирање на имунолошкиот систем. Кога проголтаната коса предизвикува иритација на желудникот, свежата трава им помага на мачките да ја повратат.

 

SKU: 0358 Категории ,