Воблер – BXM10 RT – RAPALA

690 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк – Рапала

 

ДЛАБИНА НА ПОТОПУВАЊЕ ОД 0,9м ДО 1,5м

ДОЛЖИНА 10cm

ТЕЖИНА  12gr

ТРОКУКИ VMC СО ГОЛЕМИНА БР 4