Воблер – SSR07 S – RAPALA

480 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк – Рапала

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ 1,2м ДО 1,8м

ДОЛЖИНА 7cm

ТЕЖИНА 7gr

ТРОКУКИ  ДВЕ  ГОЛЕМИНА БР 5