Woody litter Подлога за миленици 0024 Padovan

480 ден

Песок за подлога, кој се добива од влакна од дрво бор, без додаток на други супстанци. Идеален за сите мали животни (мачки, птици, глодари) затоа што има висок степен на апсорпција и неутралцизација на непријатна миризба.

Пакување од 10 литри.

Внимателно исчистете ја тоалетата или дното на кафезот, потоа посипете ја површината со Вуди, формирајќи слој дебел околу 3 см. Валканото ѓубре периодично се заменува со ново. Бидејќи е целосно биоразградлив, по употребата, Вуди може да се отстрани како органски отпад.