Аквариум Atman ZGT-50 (бел сет)

5400 ден

ОПИС :

Капацитет 41 литри.

Димензија : 50,4 х 25,4 х 34cm.

Во комплетот за аквариум влегува внатрешен филтер Atman SP-500 (350 l/h), кој е поставен на задниот ѕид од аквариумот и CX-MP LED светилка (8,2W ).

SKU: 169096 Категории ,