Аквариум HR- 320 (бела боја)

4200 ден

КАПАЦИТЕТ:24,8l/6,5 gal

ОСВЕТЛУВАЊЕ: 5.6 W

ДИМЕНЗИИ: 32,6 cm x 24 cm x 31,8 cm

SKU: 169083 Категории ,
КАПАЦИТЕТ:24,8l/6,5 gal
ОСВЕТЛУВАЊЕ: 5.6 W 
ДИМЕНЗИИ: 32,6 cm x 24 cm x 31,8 cm