Аквариум RGT 40 – (црн сет, ATMAN)

3650 ден Original price was: 3650 ден.3285 денCurrent price is: 3285 ден.
-10%

Фабрички аквариум со полукружен агол.

Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

ГОЛЕМИНА: 18L

ДИМЕНЗИИ : 40.4 х 18.4 х 26cm

LED ОСВЕТЛУВАЊЕ –  CX-MD (6.2W/100-240V)

ВГРАДЕН ФИЛТЕР – SP-200 ( 200L/h)

SKU: 169093 Категории ,

Фабрички аквариум со полукружен агол.

Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

ГОЛЕМИНА: 18L

ДИМЕНЗИИ : 40.4 х 18.4 х 26cm

LED ОСВЕТЛУВАЊЕ –  CX-MD (6.2W/100-240V)

ВГРАДЕН ФИЛТЕР – SP-200 ( 200L/h)

3650 ден Original price was: 3650 ден.3285 денCurrent price is: 3285 ден.