D-Allio Plus Granulat храна за риби 100ml/60g – Tropical

240 ден

Храна во форма на гранули со лук наменета за хранење на дискуси и на други риби кои што имаат поголеми хранливи потреби, вклучувајќи ги и морските риби. Лукот го зајакнува имунитетот на рибите и ги подобрува дигестивните процеси. D-Allio Plus Granulat се препорачува за хранење на риби кои се прилагодуваат на нови услови или се подлежни на медицински третман.

Пакување од 100мл/60гр.

SKU: 60623 Категории ,

D-ALLIO PLUS GRANULAT e гранулирана храна со повеќе состојки со лук (30%) за дискуси и други риби со високи нутритивни потреби, вклучително и морска риба.

D-ALLIO PLUS GRANULAT нуди придобивки од долго познатите и ценети својства на лукот (Allium sativum L.) кој го зајакнува организмот на рибата и ги подобрува дигестивните процеси. Високата хранлива вредност, оптимално избалансираните витамини и елементи во трагови заедно со својствата на лукот го прават D-ALLIO PLUS GRANULAT незаменлива храна за рибите кои се прилагодуваат на новите услови или се подложени на медицински третман.