Керамика ринг – MP –

100 ден240 ден

Керамички прстени во облик на цилиндар кои служат за биолошка филтрација и одржување на квалитетна вода во аквариум. Пакување од  1kg, 500gr и 250gr.

Clear
SKU: Не е достапно Категории ,
Пакување

250gr, 500gr, 1kg

100 ден240 ден
Clear